Üye Girişi

Bir hesabınız mı var Giriş Yap

Bir hesabınız mı var Giriş Yap

Kişisel verileriniz, Kvkk Metni kapsamında işlenmektedir. “Kayıt Ol” butonuna basarak Üyelik Sözleşmesi’ni okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Ana Sayfa Amerika Turları 2024 Los Angeles & Las Vegas Rüyası Turu Türk Havayolları ile
2024 Los Angeles & Las Vegas Rüyası Turu Türk Havayolları ile
6 Gece 7 Gün ABD Vizesi
  • 2024 Los Angeles & Las Vegas Rüyası Turu Türk Havayolları ile
  • 2024 Los Angeles & Las Vegas Rüyası Turu Türk Havayolları ile
  • 2024 Los Angeles & Las Vegas Rüyası Turu Türk Havayolları ile
  • 2024 Los Angeles & Las Vegas Rüyası Turu Türk Havayolları ile

1.999,00 USD

Konaklama
3* Oteller
Ulaşım
Türk Havayolları İle
Gezilecek Yerler
Kalkış Yerleri
İstanbul Havalimanı
Bilgi ve Rezervasyon

0850 640 08 90

Tarih
Çocuk
Yetişkin
1.Çocuk
a Oda Ekle
a
Tur Hakkında Genel Bilgiler

2024 LOS ANGELES & LAS VEGAS RÜYASI TURU
TÜRK HAVAYOLLARI ile
6 Gece 7 Gün
20 Ocak – 17 Şubat – 02 Mart
07 Nisan (Ramazan Bayramı) 18 Mayıs
16 Haziran (Kurban Bayramı)

  • 1. Gün
    İSTANBUL – LOS ANGELES

    İstanbul Havalimanı Dış hatlar Terminalinde 04.30’da buluşmamızın ardından Türk Havayolları Tarifeli seferi ile saat 08:15’de Los Angeles’a hareket ediyoruz.Yerel saat ile 11:05’de Los Angeles‘e varış. Arzu edenler rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği Los Angeles Şehir Turu’na katılabilirler.(100 USD) İlk durağımız Los Angeles şehrinin merkezi olarak bilinen Downtown. Burada göreceğimiz yerler Olvera caddesi, Los Angeles şehrinin siluetini oluşturan gökdelenler ve şehrin ilk kurulduğunda oluşan tarihi merkezler. Daha sonra, filmlerden anımsayacağınız Hollywood Bulvarı. Burada Oscar törenlerinin yapıldığı Kodak tiyatrosu (Yeni adıyla "Dolby Theater"), ünlü filmlerin galalarının yapıldığı Çin tiyatrosu, sinema ve müzik sanatçılarının el ve ayak izleri, ayrıca Şöhretler Yolu göreceğimiz yerler arasında. Ayrıca bu bölgeden şehrin simgesi olan Dev Harflerle yazılı ünlü Hollywood yazısını fotoğraflama şansını bulacaksınız. Daha sonra ünlü Sunset Strip bulvarından Santa Monica bulvarına geçerek Beverly Hills’e ulaşıyoruz. Burada Beverly Hills’in meşhur sembolünü göreceğiz. Daha sonra’’Pretty Woman’’ filminin çekildiği, dünyanın en lüks mağazalarının yer aldığı, meşhur Rodeo Drive’da kısa bir yürüyüş yapıp, Elvis Presley ve John Lennon gibi yıldızların senelerce ikamet adresi olan "Beverly Wilshire Otel"ini göreceğiz. Rodeo Drive’dan ayrıldıktan sonra yemek yemek ve alışveriş yapmak için rehberiniz sizi meşhur Farmers Market ve The Grove'a götürecek. Tur sonrası otelimize geri dönüş.Geceleme Otelimizde.

  • 2. Gün
    LOS ANGELES

    Tüm Gün serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği San Diego Turuna katılabilirler.(200 USD) Yıllardır Amerika’nın en güzel şehri seçilen San Diego da ilk durağımız La Jolla. Fok plajı ve sahilleriyle ünlü La Jolla’ da doğanın ve lüks evlerin uyumunu görecek ve bol bol fotoğraf çekeceksiniz. La Jolla dan ayrılıp 2. durağımız olan Old Town’a gidiyoruz. California’nın doğum yeri olan Old Town da kendinizi adeta Meksika’da hissedeceğiniz bir atmosfer sizleri bekliyor. Old Town sonrasında; Sea Port Village, Midway uçak gemisi, II. Dünya Savaşının simgesel görseli olan Unconditional Surrender Statue heykeli, Amerikan Deniz kuvvetlerini üssünün bulunduğu ve aynı zamanda Amerika'nın en büyük ahşap binası olan ve “Bazıları Sıcak Sever” filminin de çekildiği tarihi Hotel Del Coronado’nun da bulunduğu Coronado adası ziyaret edeceğimiz yerler arasındadır. Turdan sonra otele dönüş ve geceleme otelimizde.

  • 3. Gün
    LOS ANGELES

    Tüm gün serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği Sahil Kentleri turu yapabilir. (75 USD) Amerika turları içerisinde kesinlikle kaçırılmaması gereken  olan bu programda Amerika’nın en yoğun ikinci limanı olan Long Beach’de, ünlü Queen Mary gemisini, Formula 1 yarışlarının yapıldığı pisti göreceğiz (Grand Prix of Long Beach). Pasifik Okyanusu kıyısından güneye doğru inerek; Seal Beach, Huntington Beach, Newport Beach, Corona del Mar, Laguna Beach görülecek diğer yerler arasındadır.Tur sonrasında otele transfer ve geceleme otelimizde.

  • 4. Gün
    LOS ANGELES – LAS VEGAS

    Sabah otelimizden ayrılıyor ve Los Vegas’a doğru yola çıkıyoruz. Yaklaşık 4 saatlik seyahat sonrasında Nevada eyaletinin en önemli turistik merkezi olan, dünyanın en büyük otellerine de ev sahipliği yapan gecelerin şehri Las Vegas’a varıyoruz. Havalimanında bizleri bekleyen aracımız ile otelimize doğru yola çıkıyoruz. Baş döndürücü şehre girer girmez meşhur Las Vegas Bulvarını ve otelleri anlatan bir panoramik tur yapıyoruz. Otele yerleşme ve ardından Akşam Las Vegas’ın dünyaca ünlü şovlarını seyretmek ve şansınızı denemek için binlerce masa ve slot sizleri bekliyor. Geceleme otelimizde.

  • 5. Gün
    LAS VEGAS

    Tüm gün serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği Grand Canyon turuna katılabilirler.(250 USD) Bu turumuz için, sabah Las Vegas’tan Arizona Eyaletinde bulunan Grand Canyon’a doğru yola çıkıyoruz. Yaklaşık 2 saatlik bir yolculuktan sonra Grand Canyon’a varıyoruz. Dünya'nın 7 doğal harikasından biri olan bu muhteşem Canyon'un sahibi olan Hualapai Kızılderilileriyle tanışma fırsatı olan bu turu kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Geceleme otelimizde.
    NOT : Yaz aylarında tur başlangıç saati Grand Canyon’un öğle saatlerinde çok sıcak olmasından dolayı erken saatte olacaktır.

  • 6. Gün
    LAS VEGAS

    Tüm gün serbest zaman.Arzu edenler rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği Premium Outlet turuna katılabilirler.(50 USD) Bu turumuzda Amerika’nın en avantajlı fiyatlarını bulabileceksiniz.Alışveriş keyfi sonrasında otelimize geri dönüyoruz.Geceleme otelimizde.

  • 7. Gün
    LAS VEGAS – LOS ANGELES – İSTANBUL

    Sabah rehberimizin belirleyeceği saatte Los Angeles havalimanına doğru hareket ediyoruz.Los Angeles Havalimanına varışımızın ardından Türk Hava Yollarının TK 10 nolu seferi ile saat 18:25'de İstanbul'a uçuyoruz.Yerel saat ile ertesi gün 18:25’de İstanbul’a varış.Turumuzun sonu.

Tur Hareket Detayları

Kalkış Yerleri:
    Tur Hareket Tarihleri:
    18 Mayıs • 16 Haziran

    Fiyata Dahil Olan Hizmetler

    • Türk Hava Yolları ile İstanbul - Los Angeles - İstanbul arası ekonomi sınıf uçak bileti
    • Las Vegas’ta 4* Otelde 3 Gece Konaklama
    • Los Angeles’da 4* Otelde 3 Gece Konaklama
    • Resort Fee ve şehir ayak bastı ücretleri
    • Tüm transferler ve belirtilen şehir turları
    • Tecrübeli Türkçe rehberlik hizmeti.

    Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

    • Yurtdışı çıkış vergisi,
    • Vize ücreti ve hizmet bedeli
    • Sabah kahvaltıları, öğle ve akşam yemekleri
    • Yemeklerde alınan içecekler
    • Kişisel harcamalar
    • Rehber ve şoför bahşişleri (Amerika'da kişi başı 5 Usd olarak önerilir)
    • Ekstra turlar
    • Programda dahil olduğu belirtilmeyen tüm servisler
    Ek Bilgiler

    İptal Şartları

    Vize Bilgileri

    Tarih SeçeneklerMüsaitlikİki Kişilik Odada
    Kişi Başı
    Tek KişiEk Yatak1. Çocuk2. ÇocukTaksitler
    18.05.20243* OtellerSon 5 Kişi1.999,00 $2.499,00 $1.999,00 $0 - 1 Yaş 500,00 $
    2 - 12 Yaş 1.999,00 $
    -Taksitler »
    16.06.20243* OtellerSon 5 Kişi1.999,00 $2.499,00 $1.999,00 $0 - 1 Yaş 500,00 $
    2 - 12 Yaş 1.999,00 $
    -Taksitler »
    2024 Los Angeles & Las Vegas Rüyası Turu Türk Havayolları ile Hakkındaki görüşleriniz
    Bu tur için toplam puanınız

    Tur ne kadar eğlenceliydi?

    Rehberler ne kadar ilgiliydi?

    Oteller / yemekler nasıldı?

    Tur güzergahı nasıldı?


    Sizi Arayalım