Üye Girişi

Bir hesabınız mı var Giriş Yap

Bir hesabınız mı var Giriş Yap

Kişisel verileriniz, Kvkk Metni kapsamında işlenmektedir. “Kayıt Ol” butonuna basarak Üyelik Sözleşmesi’ni okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Ana Sayfa Amerika Turları 2024 New York & Miami Rüyası Turu THY ile
2024 New York & Miami Rüyası Turu THY ile
6 var
  • 2024 New York & Miami Rüyası Turu THY ile
  • 2024 New York & Miami Rüyası Turu THY ile
  • 2024 New York & Miami Rüyası Turu THY ile

2.299,00 EUR

Konaklama
3* 4* Oteller
Ulaşım
Türk Havayolları İle
Gezilecek Yerler
Kalkış Yerleri
İstanbul Havalimanı
Bilgi ve Rezervasyon

0850 640 08 90

Tarih
Çocuk
Yetişkin
1.Çocuk
a Oda Ekle
a
Tur Hakkında Genel Bilgiler

2024 NEW YORK & MIAMI RÜYASI TURU
TÜRK HAVAYOLLARI ile
6 Gece 7 Gün
06 Nisan (Ramazan Bayramı) – 15 Haziran (Kurban Bayramı) 2024

  • 1. Gün
    İSTANBUL – NEW YORK

    İstanbul Yeni Havalimanı, Dış Hatlar Terminali Türk Hava Yolları kontuarından gerçekleştireceğiniz bagaj ve bilet işlemlerinizin ardından Türk Hava Yolları’nın TK 003 sefer sayılı uçuşu ile 07:30’de New York’a hareket ediyoruz. (Pasaport kontrol ve bilet/bagaj işlemlerinizi zamanında bitirebilmek için uçuşunuzdan üç saat önce havalimanında hazır bulunmanız önerilir.) Yerel saat ile 11:15’de New York’a varışımızın ardından, bizleri bekleyen özel aracımızla New York’u keşfetmek üzere hareket ediyoruz. Şehrin meydanlarını, Central Park’ı, Manhattan, 5. Cadde ve Harlem’i gezecek, Empire State, İtalyan ve Çin mahalleleri, Broklyn ve Manhattan Köprüsü ile Amerika’ya New York limanından gelen yolcuları ilk karşılayan, özgürlüğün meşalesini tutan, ünlü Özgürlük Anıtı’nı uzaktan görme fırsatı yakalayacağız.  Tur bitimi otelimize transfer ve dinlenmeniz için serbest saatler. Akşam yemeğimizi dileyen misafirlerimiz ile birlikte ekstra olarak düzenelencek olan Hudson Nehri üzerinde gerçekleştireceğimiz cruise turumuzda alıyoruz. Turumuz esnasında Manhattan’ın gece ışıkları altında muhteşem fotoğraflar çekme imkanı yakalayacaksınız. (150 USD) Geceleme Otelimizde.

  • 2. Gün
    NEW YORK

    Tüm günümüz serbest, dileyen misafirlerimiz ile birlikte ekstra olarak düzenlenecek olan Muhteşem New York turuna çıkıyoruz (100 USD). Empire State binasının 86. Katına çıkıp, New York un harika manzarasını resmediyoruz. Ardından, ünlü şehir kütüphanesi, 5.Cadde, Lower manhattan, Çin ve İtalyan mahalleleri ile Soho’yu görecek, şehre özel, filmlere konu olmuş bir birinden özel lezzetleri tadmak üzere vereceğimiz molalarla dolu,  gerçekleştireceğiz. Turumuz esnasında dünyanın en büyük ve eski metro hattı kullanılacaktır.Geceleme Otelimizde.

  • 3. Gün
    NEW YORK

    Tüm günümüz serbest, dileyen misafirlerimiz ile birlikte ekstra olarak düzenlenecek olan Philadelphia turumuzu çıkıyoruz.(100 USD). Pensilvanya Eyaleti'nin en doğusunda bulunan eyaletin en büyük şehri, bağımsızlık bildirgesinin de imzalandığı Philadelpiha’da Özgürlük Çanı, Liberty Hall (Özgürlük Salonu) ABD kuruluşunda önemli role sahip yerler göreceğimiz yerler arasındadır. ardından elektrik dahil tüm teknolojiden soyut yaşayan topluluk olan Amishler’in yaşadığı Lancaster kentine gideceğiz. Amishler’in yaşam tarzına tanık olacağız. Tur bitimiden Newyork’a dönüş ve geceleme otelimizde.

  • 4. Gün
    NEW YORK – MIAMI

    Rehberimiz belirleyeceği saatte Havalimanı’a hareket ve Yerel havayolları ile Florida’nın en gözde şehirlerinden Miami’ye hareket ediyoruz. Miami, çılgın gece hayatı, beyaz kumsalları, çekici alışveriş imkanları, mükemmel gün batımı manzaraları ve sıcak iklimi ile yıl boyu güneş isteyenler için en ideal tatil bölgesidir.Varışımızı takiben otelimizde transfer ve serbest zaman.Dileyen misafirlerimiz ile ekstra Miami Gece turuna çıkıyoruz.Bu turumuzda South Beach bölgesinde gece hayatını keşfediyoruz. (50 USD) Tur sonrasında otele dönüş ve Geceleme Otelimizde.

  • 5. Gün
    MIAMI

    Tüm Gün serbest zaman.Dileyen misafirlerimiz ile ekstra olarak Miami şehir turu ve Star Island Tekne turu’na katılabilirler. (120 USD) Bu tur esnasında Coconut Grove, şu anda da belediye binası olarak kullanılan eski Panamerikan havayollarının deniz uçağı terminalini gördükten sonra Marina da fotoğraf molası vereceğiz. Bir birinden güzel evlerden oluşan Coral Gables, eskiden Mercan madeni olan ve şu an halka açık havuza dönüştürülen meşhur Mercan havuzu, Tarihi Biltmore oteli, Bay Side, Miami Beach, Lincoln road, önünde fotoğraf çekeceğimiz Miami Beach'in  sembollerinden biri olan Versace'nin malikanesi, zenginlerin mahallesi, Kübalı göçmenlerin oturduğu büyük bir mahalle olan Little Havana, şehrin eski harabe bölgelerinden olan ve şu an tüm dünyadan ünlü sokak boyama sanatçılarıyla beraber dev bir projeyle devasa sanat eserine çevrilen Wynwood bölgesi göreceğimiz yerler arasında. Tur sonrası otelimize transfer. Odaların dağılımı ve dinlenme. Akşam otelden South Becah Gece Turu için ayrılıyoruz. Dünyaca ünlü South Beach‘e gidiyoruz. Miami'yi ışıklar altında göreceğiz ve South Beach’in ünlü mekanlarındaki eğlencelere tanık olacaksınız. Rehberiniz sizlere restoran tavsiyelerinde bulunacaktır. Geceleme otelimizde.

  • 6. Gün
    MIAMI

    Sabah alışveriş yapmak, dinlenmek ve çevreyi tanımak için serbest zaman. Arzu edenler rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği ve Kuzey Amerika Kıtasının en uç noktası olan ayrıca Küba’ya en yakın ABD şehri olan Key West turuna katılabilirler.(150 USD) ABD nin doğu kıyısındaki en güney kasabası olan Key West ‘e yapacağımız bu tam günlük turda özel aracımızla sabah erken Miami’den ayrılacağız. Yaklaşık 2,5 saat sürecek keyifli yolculuğumuz esnasında Florida Keys olarak adlandırılan irili ufaklı birçok adacıktan geçecek bunları birbirine bağlayan kilometrelerce uzunluktaki köprülerden okyanusun muhteşem rengini fotoğraflama şansına sahip olacaksınız. Yolda vereceğimiz molada boyları 1,5 metreye varan Tarpon Balıklarını besleyeceğiz. Key West’e varışımızda burayı tanıtan kısa bir panoramik şehir turu yapacağız. Bu turumuz esnasında Southernmost point, ünlü yazar Ernest Hemingway’in evi, eski başkanlardan Harry S. Truman’ın kışlık evi , Key West marinası üzerinde birçok bar ve restoranın bulunduğu Duval caddesi göreceğimiz yerler arasında. Akşam günbatımını seyretmek üzere Isla Morada'ya yola çıkıyoruz. Meşaleler ve canlı müzik eşliğinde gün batımını seyrederken içkilerimizi yudumluyoruz. Bu muhteşem molanın ardından otele dönüş. Geceleme otelimizde.

  • 7. Gün
    MIAMI – İSTANBUL

    Sabahtan serbest yapılacak kahvaltıdan sonra otelden ayrılış ve Miami Havalimanına transfer. Akşamüstü Miami havalimanına transfer. Check-in, pasaport ve gümrük işlemlerinden sonra saat 21:05'de Türk Hava Yollarının TK78 nolu seferi ile İstanbul'a hareket. Geceleme uçakta. Ertesi gün yerel saat ile 15:30’da İstanbul'a varış. Turumuzun sonu.

Tur Hareket Detayları

Kalkış Yerleri:
    Tur Hareket Tarihleri:
    15 Haziran

    Fiyata Dahil Olan Hizmetler

    • Türk Hava Yolları ile İstanbul – New York / Miami - İstanbul arası ekonomi sınıf uçak bileti
    • New York - Orlando arası ekonomi sınıf uçak bileti
    • Havalimanı vergileri ve uçuş sigortaları
    • New York’ta 3 gece oda bazında konaklama
    • Miami’de 3 Gece Oda bazında Konaklama
    • Resort Fee ve şehir ayak bastı ücretleri
    • Tüm transferler
    • Tecrübeli Türkçe rehberlik hizmeti.

    Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

    • Yurtdışı çıkış vergisi,
    • Vize Ücreti
    • Seyahat Sağlık Sigortası
    • Paket fiyatına dâhil olduğu açıkça belirtilmemiş her türlü hizmet
    • Müze ve ören yeri girişleri
    • Ekstra turlar ve kişisel harcamalar
    • İsteğe bağlı şoför ve rehber bahşişleri
    • Turist Vergileri (Direkt Otel Resepsiyonuna Ödenir.)
    • Sabah kahvaltıları, öğle ve akşam yemekleri
    Ek Bilgiler

    İptal Şartları

    Vize Bilgileri

    Tarih SeçeneklerMüsaitlikİki Kişilik Odada
    Kişi Başı
    Tek KişiEk Yatak1. Çocuk2. ÇocukTaksitler
    15.06.20243*4* OtellerSon 5 Kişi2.299,00 €2.699,00 €2.299,00 €0 - 1 Yaş 200,00 €
    2 - 12 Yaş 2.299,00 €
    -Taksitler »
    2024 New York & Miami Rüyası Turu THY ile Hakkındaki görüşleriniz
    Bu tur için toplam puanınız

    Tur ne kadar eğlenceliydi?

    Rehberler ne kadar ilgiliydi?

    Oteller / yemekler nasıldı?

    Tur güzergahı nasıldı?


    Sizi Arayalım